Psst! Ben je benieuwd waar we ons mee bezig houden? Schrijf je snel in voor onze maandelijkse Paper!

logo Folded Paper logo-open
header-background

Tussentijds: Webapplicatie werkplaats de Gruyter

Geschreven door: Folded Paper in de categorie:

Voor werkplaats de Gruyter, een verzamelplek voor initiatiefnemers binnen de provincie Brabant, maken wij een webapplicatie. De webapplicatie gaat zorgen voor meer en betere interne communicatie tussen de initiatiefnemers.

Om het bovenstaande doel te bereiken volstaat het niet om gewoonweg een applicatie te maken. Er moet goed worden geïnventariseerd wat precies de reden is waarom er te weinig contact met elkaar is. Wij zijn enkele keren langs gegaan om te bekijken hoe een doorsnee dag eraan toe gaat.

De stakeholders

Experts, studenten en initiatiefnemers krijgen allemaal hun eigen plekje in de applicatie. Iedere rol heeft andere rechten. Het belangrijkste is dat een expert altijd kan meekijken wat een student binnen een initiatief aan het doen is. Belangrijk hierin is dat er een duidelijke hiërarchie aanwezig is.

Hoe blijft iedereen up to date?

Om iedereen te betrekken in de werkplaats is er een duidelijke agenda. Deze agenda zorgt ervoor dat je weet of iemand in de werkplaats is. Door iemands aanwezigheid te kunnen inzien kan je makkelijker met elkaar een afspraak inplannen. Via een directe 1 op 1 chat kun je snel een afspraak met elkaar inplannen.

Welke thema’s worden er behandeld binnen de werkplaats?

Het zijn overwegend maatschappelijk bewuste thema’s. Binnen ieder thema bevinden zich initiatieven die door de medewerkers van de Gruyter worden begeleid.

Welke technieken gebruiken wij?

Er zijn heel veel mogelijkheden om een webapplicatie te bouwen. Wij hebben onszelf een leuke uitdaging geven. We zijn voor een laravel back-end en een vue.js fron-end gegaan. Deze twee technieken werken naadloos met elkaar samen. Het is compleet custom. Je bouwt letterlijk vanaf een leeg vel papier tot een compleet eigen geschreven code.

Wil je het werkend zien?

We hebben hier al een klein voorproefje online gezet om een kijkje achter de schermen te geven.


Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de updates!

Wat we nog meer hebben geschreven:

header-background
Waar wacht je nog op?
We hebben voor elk probleem een passende oplossing!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag contact op en we komen binnen een werkdag bij je terug. Ook buiten kantooruren, doen we niet moeilijk over.

Launch me to succes