Psst! Ben je benieuwd waar we ons mee bezig houden? Schrijf je snel in voor onze maandelijkse Paper!

logo Folded Paper logo-open
header-background

ONVZ

Meet de energie die door je lijf stroomt

ONVZ zorgverzekeraar laat jouw energie meten!

Avans Hogeschool wilt haar onderwijslogistiek mee laten gaan met de tijd, sterker nog haar tijd vooruit zijn. Door een nieuwe manier van inplannen  wordt het voor studenten en medewerkers een stuk inzichtelijker werken. De roosters worden flexibel en er wordt een stuk efficiënter met de bezetting van het gebouw omgegaan.  Om dit relatief lastige verhaal uit te leggen hebben wij in samenwerking met Avans onderwijslogistiek een uitleganimatie gemaakt.

 

 

 

Uniek in de wereld

De applicatie gebruikt technieken die nog nooit eerder in een applicatie gebruikt zijn. In opdracht van The Valley hebben wij de uitleganimatie gemaakt. De animatie laat zien welke technieken er zijn en waarom dit uniek is in een applicatie.

 

 

testimonial-person

Samenwerking

In een unieke samenwerking bleek het in staat veel voor elkaar te krijgen. De applicatie is, door deze samenwerkingen, onder het grote publiek aan het onder het licht gekomen.

testimonial-person

DE VIJF VOORDELEN VAN EEN ANIMATIEVIDEO

header-background
Waar wacht je nog op?
We hebben voor elk probleem een passende oplossing!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag contact op en we komen binnen een werkdag bij je terug. Ook buiten kantooruren, doen we niet moeilijk over.

Launch me to succes