Psst! Ben je benieuwd waar we ons mee bezig houden? Schrijf je snel in voor onze maandelijkse Paper!

logo Folded Paper logo-open
header-background

Newschain

Online storytelling tool, innoveert binnen grote nieuwsredacties!

Newschain zorgt ervoor dat nieuws anders gelezen en gepubliceerd wordt

Door slim met contentblokken te werken bepaal jij als lezer zelf wat je leest. Een inschatting over de content en hoe lang je nodig hebt om het tot je te nemen zorgen voor een oase aan rust.  Wij hebben de hele omgeving vormgegeven zodat van nieuwslezer tot redacteur iedereen een nieuwe manier van storytelling wordt aangeleerd. Waarom zijn Folded Paper en Newschain 1+1=2? Beide bedrijven richten zich op storytelling. Dit zorgt ervoor dat we snel op één lijn lagen.

 

 

Embeddable object in een klick

Per nieuwsredactie is het systeem te gebruiken. Door als redacteur je eigen verhaal in contentblokken te zetten hoef je de content maar één keer te schrijven. Het in elkaar zetten van de chain is door een automatisch te maken code mogelijk. Deze code embed je, zonder iframe, in de website/native applicatie.

 

testimonial-person

Sleep alle content tot een verhaal

Door te zoeken binnen de content die al eerder gemaakt is kan je eenvoudig een chain opzetten. Het levert de redacteur een enorme tijdsbesparing op. Het samenstellen van je verhaal is nog nooit zo simpel geweest. Ook zijn meerder chains in elkaar te verweven. Dit zorgt voor nog makkelijkere toegang tot je content.

Waar wordt dit allemaal getest?

Er zijn twee pilot fases. Fase één heeft drie weken geduurd. De redactie van BNdestem was en perfecte speeltuin voor ons. Werkte hetgeen wat we in gedachten hadden? Hoeveel wordt er daadwerkelijk geklikt. Momenteel loopt het project nog en is er een tweede, uitgebreidere, testfase. We testen drie maanden lang bij BNdestem, Brabants dagblad en Eindhovens dagblad.

 

 

testimonial-person

DE VIER VOORDELEN VAN EEN WEBPRODUCT

header-background
Waar wacht je nog op?
We hebben voor elk probleem een passende oplossing!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag contact op en we komen binnen een werkdag bij je terug. Ook buiten kantooruren, doen we niet moeilijk over.

Launch me to succes