Psst! Ben je benieuwd waar we ons mee bezig houden? Schrijf je snel in voor onze maandelijkse Paper!

logo Folded Paper logo-open
header-background

First

Supercharge yourself within 10 minutes

FIRST ATHLETES ENERGY GUM

Haal nu ook het maximale uit je sport prestaties! FIRST Athletes Energy Gum bevat 80 mg cafeïne en voorziet je binnen 10 minuten van een langdurige energie boost, extra focus en kracht. Voor First Energy Gum hebben wij een productanimatie gemaakt die het product tot in detail uitlegt. Los van de uitleg stond sfeer centraal. Het neerzetten van de juiste merkbeleving was hierin het belangrijkst. Neem vooral een kijkje hoe FIRST jouw kan helpen het beste uit je dag te halen.

 

 

 

Social impact

Het project is, door veel (bekende) mensen, gedeeld. De boodschap is tactisch verspreid en wordt op meerdere kanalen verspreid. Er wordt een lange termijn campagne gestart.

 

 

testimonial-person

Multi inzetbaar

Doordat de animatie op de website een prominente positie heeft, zorgt het direct voor meer omzet. Consumenten die nog twijfels hebben bij de werking van het product kunnen direct de animatie bekijken zonder moeite te hoeven doen.

 

 

 

testimonial-person

DE VIJF VOORDELEN VAN EEN ANIMATIEVIDEO

header-background
Waar wacht je nog op?
We hebben voor elk probleem een passende oplossing!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag contact op en we komen binnen een werkdag bij je terug. Ook buiten kantooruren, doen we niet moeilijk over.

Launch me to succes