Psst! Ben je benieuwd waar we ons mee bezig houden? Schrijf je snel in voor onze maandelijkse Paper!

logo Folded Paper logo-open
header-background

Avans Hogeschool

Digitale onderwijsondersteuning

Avans Hogeschool toont haar toekomstvisie!

Avans Hogeschool wilt haar totale experience met de tijd mee laten gaan.

Avans Hogeschool gaat digitaal. Studenten, docenten en externe partijen gaan samen in een overkoepelend platform werken. Of je nu in Parijs zit en een vak wilt volgen in fysiotherapie of in Breda bent en je zelf je lessenpakket wilt aanpassen. Alles gaat via één overkoepelend platform. Hoe dat precies in zijn werk gaat hebben wij verbeeld in een animatie.

 

 

 

Wie leg je iets uit?

Het bepalen van je doelgroep is enorm belangrijk. Het bepaald de tone of voice, beeldtaal en hoe je het verhaal samenstelt. In dit geval hadden wij een specifieke en interne doelgroep. De mensen die deze uitleganimatie te zien krijgen weten globaal van het onderwerp maar krijgen nu meer in detail aangeboden. Meer dan 3000 werknemers met de neus dezelfde kant op, dat is het doel!

 

 

testimonial-person

Mee gaan met de tijd

Avans Hogeschool gaat mee met haar tijd. Er is geen stroperig rapport nodig om een verhaal goed over te brengen. Video is een van de effectiefste manieren om een verhaal over te brengen.

 

 

testimonial-person

DE VIJF VOORDELEN VAN EEN ANIMATIEVIDEO

header-background
Waar wacht je nog op?
We hebben voor elk probleem een passende oplossing!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag contact op en we komen binnen een werkdag bij je terug. Ook buiten kantooruren, doen we niet moeilijk over.

Launch me to succes