Psst! Ben je benieuwd waar we ons mee bezig houden? Schrijf je snel in voor onze maandelijkse Paper!

logo Folded Paper logo-open
header-background

Avans Hogeschool

Onderwijslogistiek plannen 2020 - 2025

Avans Hogeschool stapt in een tijdmachine!

Avans Hogeschool wilt haar onderwijslogistiek mee laten gaan met de tijd, sterker nog haar tijd vooruit zijn. Door een nieuwe manier van inplannen  wordt het voor studenten en medewerkers een stuk inzichtelijker werken. De roosters worden flexibel en er wordt een stuk efficiënter met de bezetting van het gebouw omgegaan.  Om dit relatief lastige verhaal uit te leggen hebben wij in samenwerking met Avans onderwijslogistiek een uitleganimatie gemaakt.

 

 

 

Wie leg je iets uit?

Het bepalen van je doelgroep is enorm belangrijk. Het bepaald de tone of voice, beeldtaal en hoe je het verhaal samenstelt. In dit geval hadden wij een specifieke en interne doelgroep. De mensen die deze uitleganimatie te zien krijgen weten al over het onderwerp maar kregen het nogmaals samengevat en aangescherpt aangeboden.

 

 

testimonial-person

Mee gaan met de tijd

Avans Hogeschool gaat mee met haar tijd. Er is geen stroperig rapport nodig om een verhaal goed over te brengen. Video is een van de effectiefste manieren om een verhaal over te brengen.

 

 

testimonial-person

DE VIJF VOORDELEN VAN EEN ANIMATIEVIDEO

header-background
Waar wacht je nog op?
We hebben voor elk probleem een passende oplossing!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag contact op en we komen binnen een werkdag bij je terug. Ook buiten kantooruren, doen we niet moeilijk over.

Launch me to succes