Psst! Ben je benieuwd waar we ons mee bezig houden? Schrijf je snel in voor onze maandelijkse Paper!

logo Folded Paper logo-open
header-background

Avans Hogeschool – Kwaliteitszorg

Het inhoudsrijke gesprek

Avans Hogeschool stapt in een tijdmachine!

Avans Hogeschool wilt haar onderwijslogistiek mee laten gaan met de tijd, sterker nog haar tijd vooruit zijn. Door een nieuwe manier van inplannen  wordt het voor studenten en medewerkers een stuk inzichtelijker werken. De roosters worden flexibel en er wordt een stuk efficiënter met de bezetting van het gebouw omgegaan.  Om dit relatief lastige verhaal uit te leggen hebben wij in samenwerking met Avans onderwijslogistiek een uitleganimatie gemaakt.

 

 

 

 

Wie leg je iets uit?

Het bepalen van je doelgroep is enorm belangrijk. Het bepaald de tone of voice, beeldtaal en hoe je het verhaal samenstelt. In dit geval hadden wij een specifieke en interne doelgroep. De mensen die deze uitleganimatie te zien krijgen weten al over het onderwerp maar kregen het nogmaals samengevat en aangescherpt aangeboden.

 

 

testimonial-person

Doeltreffend ingezet

Het verspreiden van een animatievideo moet zorgvuldig gebeuren. Ontdek binnen je organisatie welke kanalen er opengesteld kunnen worden. In dit geval heeft Avans Hogeschool een platform genaamd “iAvans”. Hier krijgen alle medewerkers toegang tot de video. Ook worden er andere kanalen ingezet zoals interne presentaties.

 

 

testimonial-person

DE VIJF VOORDELEN VAN EEN ANIMATIEVIDEO

header-background
Waar wacht je nog op?
We hebben voor elk probleem een passende oplossing!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag contact op en we komen binnen een werkdag bij je terug. Ook buiten kantooruren, doen we niet moeilijk over.

Launch me to succes