Psst! Ben je benieuwd waar we ons mee bezig houden? Schrijf je snel in voor onze maandelijkse Paper!

logo Folded Paper logo-open
header-background

Over

let's start with our story

Beginnen wij het begin

Folded Paper is een full-service storytelling agency. Wij helpen bedrijven aan de beste service- en productervaring voor hun klanten. Door design, top noth technologie en insights te combineren, creëren we digitale producten en diensten die perfect passen in de wereld van nu!

 

Wij zorgen ervoor dat ieder verhaal op de best mogelijke manier vertelt wordt. In ons achterhoofd hebben wij altijd een stemmetje: snapt de doelgroep het?

 

Omdat de wereld niet stilstaat, veranderen wij mee en lopen we het liefst een stukje vooruit. Voor ieder project stellen wij een team samen om in te spelen op de veranderende wereld van nu!

 

Services

In mei 2013 zijn wij gestart. Samen me leuke uitdagende klanten maakte wij vooral digitale producten. Steeds vaker kwamen wij erachter, samen met onze klanten, dat het verhaal achter het bedrijf veel interessanter was. In een snel veranderende wereld weten wij het verhaal van je merk haarfijn te vertellen, intern en extern! Wij helpen door de mens centraal te stellen en een duidelijke consultanty houding voor een duidelijke aanpak waar onze klanten blij mee zijn.

 

Door design, technology en data te combineren make zorgen wij voor een ijzersterk verhaal. Wij herkenden het verlangen naar feiten. En door een goede customer journey te ontwerpen houden we het enorm persoonlijk.

 

Strategie – Concept

User experience – User interaction

Platforms – Animatie

Illustratie

 

Industrie

Wij focussen ons op meerdere industrieën. De ene industrie heeft meer aandacht nodig dan de ander. Wij zullen iedere keer vanuit de basisbehoefte een oplossing creëren.

B2B

Het 

Onderwijs

Veranderende leeromgeving, duidelijke communicatie en 

Overheden

Start-ups

 

 

header-background
Waar wacht je nog op?
We hebben voor elk probleem een passende oplossing!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag contact op en we komen binnen een werkdag bij je terug. Ook buiten kantooruren, doen we niet moeilijk over.

Launch me to succes