Psst! Ben je benieuwd waar we ons mee bezig houden? Schrijf je snel in voor onze maandelijkse Paper!

logo Folded Paper logo-open
header-background

Deel je verhaal met de nieuwe IGTV functie van Instagram!

Geschreven door: Folded Paper in de categorie:

Instagram lanceert haar nieuwe dienst. Deze dienst, genaamd IGTV, maakt het mogelijk om langere video’s te posten en serveert je urenlang kijkmateriaal. Zal het de grote concurrent van Youtube worden?

Long story short (of nouja eigenlijk niet he..) het is een videoplatform dat vooral bedoelt is om lange video’s te tonen. Omdat de video verticaal getoond wordt lijkt het ook iets te vragen van content makers. Momenteel kan je op Instagram een video van maximaal 60 seconden posten. Met IGTV willen ze vooral mensen de ruimte geven hun verhaal langer en rustiger te vertellen.

Hoe zouden wij het gebruiken?

Stel voor je hebt een animatie. Deze animatie legt haarfijn uit wat je diensten zijn, hoe belangrijk je dit vindt en het is natuurlijk een mooie video. Helaas is deze video in 16:9 verhouding gemaakt omdat alle mediums dit nog als standaard hanteren. Toch wil je dat iedereen goed jouw boodschap opneemt. Wij zullen per direct animaties gaan maken in het verticale formaat. Op deze manier krijgen mensen ook op een mobiel het hele verhaal mee.

De invloed van Instagram

Het is niet te bevatten maar Instagram heeft inmiddels 1 miljard gebruikers. Vooral jonge mensen zijn op het platform te vinden. Dus ben je opzoek naar een manier om je doelgroep te bereiken? Wacht dan niet langer en maak een verticaal geori├źnteerde video en post hem op IGTV.

Het grootste meditatieplatform van de wereld heeft vandaag al iets vets geupload:

Stuur ons een berichtje zodat wij samen iets online kunnen zetten!

 


Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de updates!

WAT WE NOG MEER HEBBEN GESCHREVEN:

header-background
Waar wacht je nog op?
We hebben voor elk probleem een passende oplossing!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag contact op en we komen binnen een werkdag bij je terug. Ook buiten kantooruren, doen we niet moeilijk over.

Launch me to succes