Psst! Ben je benieuwd waar we ons mee bezig houden? Schrijf je snel in voor onze maandelijkse Paper!

logo Folded Paper logo-open
header-background

blog

Waar we ons zoal mee bezig houden

Updates van de crew

21 juni 2018

Instagram lanceert haar nieuwe dienst. Deze dienst, genaamd IGTV, maakt het mogelijk om langere video’s te posten en serveert je urenlang kijkmateriaal. Zal het de grote concurrent van Youtube worden?

Lees meer

Het uiten van een verhaal kan op meerdere manieren. Je schrijft een boek, vertelt het verhaal zelf (podcast), maakt een video, animeert het of je raadt het al je illustreert het. In dit blog zullen wij stilstaan bij wat de voordelen van illustratie zijn en hoe je dit het beste kan inzetten.

Lees meer

13 april 2018

Storytelling: een praktijkvoorbeeld.

Geschreven door: Folded Paper

Stel voor je zit in de bus. Je kijkt om je heen en ziet grote reclameborden, je denkt niet na, alles om je heen vertelt iets aan je. De nieuwe sneaker van Nike of de goedkope Airbnb aanbieding. Onbewust wordt er bakken informatie heel subtiel aan je verteld. Dit is niet nieuw en de trucjes zijn inmiddels ook bij iedereen bekend. Toch lichten wij graag een schoolvoorbeeld uit.

Lees meer

28 februari 2018

WordPress VS Laravel, who would win?

Geschreven door: Folded Paper

Wil jij een “WordPress website” en denk je dat het super handig is om alles zelf te beheren? Dan heb ik hier de drie grootste redenen om over te stappen naar Laravel.

Lees meer

15 februari 2018

Tussentijds: Webapplicatie werkplaats de Gruyter

Geschreven door: Folded Paper

Voor werkplaats de Gruyter, een verzamelplek voor initiatiefnemers binnen de provincie Brabant, maken wij een webapplicatie. De webapplicatie gaat zorgen voor meer en betere interne communicatie tussen de initiatiefnemers.

Lees meer

Dat snelheid een kleine obsessie bij ons is, weten de meesten nu wel. Maar hoe behaal je, los van welk CMS je gebruikt, de optimale laadsnelheid? In dit stuk zal er stilgestaan worden bij Redis object cache.

Lees meer

8 februari 2018

Masterclass motion groot succes!

Geschreven door: Folded Paper

Afgelopen woensdag, 7 februari, hebben wij onze eerste masterclass gegeven. Met 12 deelnemers hebben wij onze werkwijze doorlopen en heeft iedereen een eigen project gemaakt. Binnen 40 woorden een ijzersterk verhaal vertellen, dat was de grote uitdaging. Als animatie experts hebben wij iedereen begeleid.

Lees meer

7 februari 2018

Folded Paper is nu een erkend leerbedrijf

Geschreven door: Folded Paper

Een mooie stap voor onze organisatie. Het opleiden van vakmensen zit in ons bloed. Wij werken met veel mensen samen die enorm talentvol zijn. Van talent naar een professionele werkhouding is nog maar een kleine stap. Wij gaan ons de komende tijd hier meer op focussen.

Lees meer
header-background
Waar wacht je nog op?
We hebben voor elk probleem een passende oplossing!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag contact op en we komen binnen een werkdag bij je terug. Ook buiten kantooruren, doen we niet moeilijk over.

Launch me to succes